Water machines voor thuis, voor woningen en particulieren

Heeft u erover nagedacht om uw eigen waterkoeler voor thuis te kopen? Het is erg handig en vooral nuttig tijdens de warmere maanden.

Meest verkocht

Onze producten

Als u een waterkoeler voor thuis heeft voor huishoudelijk gebruik, is dat een garantie dat uw hele gezin gezondheid en hydratatie binnen handbereik heeft.

Kinderen en ouderen kunnen onze water dispenser thuis gebruiken zonder risico op ongelukken en zonder de grond nat te maken, aangezien alle machines een uitlekbakje hebben.

Met een modern en compact ontwerp geven Primo-waterkoelers voor thuis een verfijnde touch aan elke ruimte waarin ze zich bevinden. Een water machine voor thuis vergemakkelijkt de distributie van bronwater en stimuleren het waterverbruik, met opties voor lauwe, warme en koude temperaturen.
De beste reden om een waterkoeler voor thuis te kopen, is dat u op beide oren kunt slapen omdat u het beste geeft aan degenen van wie u houdt.

VOORDELEN EN EIGENSCHAPPEN VAN EEN WATERKOELER THUIS

Waterkoelers voor thuis zijn perfect voor alle soorten gezinnen en kunnen dankzij het elegante en innovatieve ontwerp in elke ruimte van uw huis worden geplaatst.

U kunt op onze website een waterkoeler kopen voor thuis en, nadat uw bestelling is geaccepteerd, worden deze binnen 3 tot 5 werkdagen op het door u aangegeven adres afgeleverd. Ontdek de voordelen van een waterkoeler thuis:

- Praktisch: Geen installatie. Gewoon de stekker van de waterkoeler voor particulieren in het stopcontact steken, de waterfles van Primo erop zetten en genieten maar.
- Geen extra uitgaven of vuil: Met de Primo-waterkoeler thuis hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken, verdere ingrepen in uw huis zijn niet nodig
- Modern design: de moderne zwarte en zilveren kleur passen bij elk interieur en in elke ruimte. Koop uw water machine voor thuis!

KOOP UW WATERKOELER VOOR THUIS

Met één enkele investering heeft u dankzij Primo toegang tot de beste waterkoelers voor thuis. Geen extra's en filters hoeft u niet te vervangen.


U kunt uw waterkoeler voor thuis kopen, op de gekozen plek zetten, aansluiten op stroom en genieten van uw Primo waterfles. En dit alles tegen een eerlijke prijs, want onze focus ligt altijd op onze klanten.


Met ons prijsbeleid willen we dat meer woningen toegang hebben tot water van topkwaliteit. Ontdek onze modellen waterdispensers voor thuis en kies degene die het beste bij u past.

FAQ: Water dispenser thuis

Heb ik een specifiek type fles nodig voor mijn waterkoeler voor thuis?
- Primo waterkoelers voor thuis hebben een universele fitting en daarom past elk type fles. We adviseren echter altijd de flessen van Primo, vanwege de hoge kwaliteit van ons mineraalwater.

Wat is de warmwatertemperatuur op de waterkoeler voor thuis? En koud water?
- De warmwatertemperatuur kan variëren tussen 86,9 °C en 92 °C. De temperatuur van het koude water ligt tussen de 4 ºC en de 10 ºC.

Hoe vaak moet een water dispenser thuis worden schoongemaakt?
- Oppervlaktereiniging, om stof en ander vuil te verwijderen, dient wekelijks te gebeuren met een zachte doek en niet-schurende producten. Als u de behoefte voelt om het vaker schoon te maken, kies dan voor een droge doek.

OVER DE WATERKOELER VOOR THUIS VAN PRIMO

Primo Water Corporation, een hoeksteen van waterkoelers voor thuis en andere hydratatieoplossingen, hecht veel waarde aan de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van zijn producten. Primo levert niet alleen uw waterkoeler thuis, maar ook watermachines, pompen, waterdispensers, filters en nog veel meer. Maak kennis met alle producten en kies de waterdispenser voor thuis die het beste bij u, uw medewerkers en uw gezin past.

Met Primo water dispensers voor thuis heeft je minder flesafval en drinkt u meer mineralen en zuiver water met één product.