USB oplaadbare Flow waterpomp

€ 35,00
Geniet van direct fris, heerlijk water thuis of onderweg met de NIEUWE Flow waterpomp van Primo. In de doos die u ontvangt vindt u een Flow-waterpomp + USB-oplaadkabel + instructies. De pomp is voorgeladen voor direct gebruik uit de doos en zorgt voor een probleemloze regeling van de waterstroom uit uw fles in uw beker met een druk op de knop. Het meest opvallende van de Flow is het direct en moeiteloos starten/stoppen van het schenken van water. Met een enkele druk op de knop krijgt u tot gedurende 5 minuten een ononderbroken stroom van water en het universele flexibele sondeontwerp past op iedere flesgrootte en is ontworpen voor gebruik met onze Primo-waterflessen van 10L.
Op voorraad
SKU
676060
product-extra-service-image
Vink aan om uw interesse in onze 11L en 18L flessenwater bezorgservice te registreren

USB OPLAADBARE FLOW WATERPOMP

De Flow is gemaakt uit hoogwaardige componenten voor veilig drinkwater. Alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van niet-toxische materialen en de sonde en spuitmond zijn afneembaar en vaatwasser bestendig waardoor u het geheel moeiteloos kunt onderhouden en reinigen.

 

De Flow-waterpomp is perfect voor gebruik onderweg en zijn laag profiel en compacte afmeting maken hem perfect voor kamperen, picnicken, muziekfestivals, vissen, varen en dagtripjes. Hoewel de meeste van onze klanten de Flow gebruiken als hun thuiswatermachine, past hij binnen of onder keukenkasten als een kleine waterkoeler.

 

Hij is ook perfect om het vochtpeil van kinderen en bejaarden op peil te houden en kan in verzorgingshuizen en slaapkamers worden gebruikt. Bedrijven kunnen de Flow ook gebruiken als kantoorwatermachine of kantoorwaterkoeler. De lang meegaande lithium-ionbatterij kan meer dan 110 liter water bieden met elke lading. De Flow kan snel opnieuw worden geladen met de universele micro-USB-oplaadpoort en de ingebouwde led brandt blauw wanneer water wordt geschonken. U kunt de Flow-pomp zelfs blijven gebruiken tijdens het heropladen met de stekker aangesloten.

 


De kenmerken zijn onder andere:

  • Pompgewicht: 0,5 kg
  • Behuizing van de pomp: Duurzaam plastic
  • Kleuren: Zwart en wit
  • Afmetingen koeler: (L) 30 cm x (B) 9 cm x (H) 15 cm (67 cm met slang)
  • Kraantype: Elektrische drukknop
  • Accessoires voor pomp (meegeleverd): SS-slang, siliconen slang, USB-kabel
Wat je misschien ook leuk vindt