Waterkoeler voor kantoor: prijzen en voordelen

Primo biedt het beste assortiment watertanks voor kantoor. Houd uw medewerkers productief met beter smakend water.

Meest verkocht

Onze producten

KIES DE BESTE WATERKOELER VOOR UW KANTOOR

Bij Primo vindt u alle soorten waterkoelers voor op kantoor. We hebben verschillende producten, ontworpen voor grote kantoren of kleinere bedrijven.

Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten of om grote evenementen die in uw bedrijf worden georganiseerd, we zijn er zeker van dat u een geschikte waterkoeler voor uw kantoor vindt op basis van uw behoeften. De kantoor waterkoelers hebben twee ventielen waarmee u kunt kiezen tussen koud en warm water: perfect voor hete thee of om af te koelen op de warmste dagen.

Klanten die een Primo waterkoeler op kantoor hebben, kunnen profiteren van de hoogwaardige service van een baanbrekend bedrijf op het gebied van ecologische duurzaamheid.

WATERKOELER VOOR KANTOOR EN BEDRIJVEN

Met onze waterkoelers draagt ​​u zorg voor de gezondheid van uw medewerkers en klanten. Een waterdispenser op kantoor biedt medewerkers hydratatie wanneer ze die nodig hebben. Water op kantoor is een must want gehydrateerde werknemers zijn productiever.


Het getuigt ook van zorg en aandacht voor detail, iets dat zeker zal worden opgemerkt.


Met gezonder en beter gehydrateerd personeel garandeert u een lager ziekteverzuim, een betere levenskwaliteit van de werknemer en bijgevolg een hogere productiviteit. Allemaal dankzij een waterkoeler op het kantoor.


Kiest u voor een kantoor waterkoeler met warm en koud water, dan kunnen medewerkers genieten van een kopje koffie of thee zonder dat u een bijkeuken hoeft te installeren.


Kies de perfecte waterkoeler voor uw kantoor en voel de verandering.

VOORDELEN VAN EEN WATERKOELER OP KANTOOR

Primo heeft oplossingen voor alle soorten bedrijven. Ontdek de belangrijkste voordelen van onze waterkoeler op uw kantoor:

- U heeft automatische toegang tot warm water
Met een waterkoeler op kantoor heeft u geen waterkoker meer nodig. Klik gewoon op de optie voor heet water om in een paar minuten uw kopje thee of koffie te bereiden.

- Zeer eenvoudige installatie
De water koeler voor op kantoor heeft alleen een stopcontact nodig, zet de kan erin en sluit de machine aan en genieten maar. Er hoeven geen leidingen te worden gelegd.

- Stille werking
Primo waterkoelers voor op kantoor zijn stil, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte geluiden.

- Elegant ontwerp
Primo waterkoelers voor kantoren hebben een zwart en zilver design en zien er prachtig uit in elke ruimte van uw bedrijf.

Veelgestelde vragen over waterkoelers voor kantoren

Wat is de ideale waterkoeler voor mijn kantoor?
- Primo heeft verschillende opties die aan allerlei zakelijke behoeften voldoen. Van elektrische waterpompen, die gebruikt kunnen worden in kleine vergaderruimtes of kantoren, tot grote water koelers voor op kantoor. Kies gewoon de optie die het beste past bij uw situatie.

Is het de moeite waard om geld uit te geven aan een Primo waterkoeler voor kantoor?
- In feite is een waterkoeler op kantoor een investering die zal zorgen voor gezonder personeel, minder ziekteverzuim, meer werklust, besparingen, een opvallend imago bij klanten en leveranciers en meer. En tegelijkertijd bespaart u geld.

OVER DE WATERKOELER VOOR OP KANTOOR VAN PRIMO

Primo Water Corporation is een wereldreferentie van water- en bronwatermachines. Met een sterke aanwezigheid in de fysieke en online markten (zo leveren we waterkoelers op kantoor) blijft het merk zijn producten en processen steeds meer innoveren, altijd gericht op de best mogelijke service. De belangrijkste producten die we beschikbaar hebben, zijn de dispensers, waterkoeler voor op kantoor, elektrische pompen voor flessen en gebotteld bronwater.