Over ons

Primo Water Corporation is een van de grootste allround leveranciers ter wereld van waterkoelers, gezuiverd water in flessen van meerdere liters en selfservice hervulbaar drinkwater. Met behulp van onze uitgebreide ervaring in Europa hebben we een toonaangevend assortiment van waterdispensers, waterkoelers en waterpompen ontwikkeld die u nu online kunt kopen.

Ieder product is zorgvuldig geselecteerd op bruikbaarheid, functionaliteit en duurzaamheid en biedt een gebruiksvriendelijke, betaalbare manier om water te tappen en te genieten van fris PRIMO bronwater in flessen, of u nu lekker thuis relaxt of buitenshuis met uw favoriete activiteit bezig bent. Ons speciaal geselecteerde Primo bronwater van 10 liter (verkocht in pakken van twee) biedt onze klanten een betaalbare, hoogwaardige oplossing voor gebruik met al onze dispensers, fleswaterkoelers en -pompen. Bij de deur afgeleverd voor uw gemak.

BESCHERM HET MILIEU - KIES PRIMO

Wij bij Primo zetten ons in voor het milieu en we zijn al jaren als bedrijf een pionier in duurzaamheid. We zijn er van overtuigd dat klimaatsverandering in ieders handen ligt en dat we hier dagelijks actie op moeten ondernemen. Als een van de koplopers in Europa van leveranciers van waterkoelers, waterdispensers, waterpompen en bronwater is onze filosofie altijd gericht op het milieu.

Dit houdt ook in dat we inzetten op het zoveel mogelijk verminderen van CO2-uitstoot.

In onze poging om dit initiatief verder uit te bouwen, zijn we partnerschappen aangegaan met onze leveranciers om de impact op het milieu door onze apparatuur verder te verminderen. Dit doen we door de kosten van koolstof voor de levering van de producten die u koopt te compenseren en zelfs ook de kosten van koolstof van de productie.

Water is een geschenk van de natuur en we zijn ons bewust van de belangrijke verantwoordelijkheid die we hebben om het te beschermen. We zijn er trots op dat we onze klanten op een milieuvriendelijke manier van water kunnen voorzien.